İlahiyat Fakültesi Öğrencilerinden “1 Lira 1 Ekmek” Kampanyasına Destek Kermesi

İlahiyat Fakültesi Öğrencilerinden “1 Lira 1 Ekmek” Kampanyasına Destek Kermesi
16.12.2016
610
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, üniversitede başlatılan “1 Lira 1 Ekmek” kampanyasına destek amacıyla “Bi Lokma da Halep İçin” ve “Dünya Sizi Yalnız Bıraksa da Biz Sizi Bırakmayacağız Asla” sloganlarıyla İlahiyat Fakültesi Konferans salonunda kermes düzenlendiler.

Öğrenciler, düzenledikleri bu kermese destek olan bütün gönül yoldaşlarına ve isimsiz kahramanlara teşekkür ederek, elde edilen gelirlerin tamamını kampanya tertip heyeti vasıtasıyla, çok zor şartlar altında hayatta kalmaya çalışan ve uluslararası toplumun sadece ölümlerini seyretmekle yetindiği Halepli mülteci kardeşlerimize göndereceklerini ve böylece küçük de olsa bu soğuk kış günlerinde içlerini ısıtacak bir katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade ettiler.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı ile Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Akkuş ve Doç. Dr. Mehmet Memiş de kermesi ziyaret ederek, öğrencilere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler. İki gün boyunca devam eden kermes yoğun bir ilgi gördü.

16-12-2016 / Z.Erdinç
610 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.