İlahiyat Fakültesi Kantin Söyleşileri Başladı

05.10.2016

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Çay Bahane Kantin Şöyleşileri” başladı.

İnsan ve Medeniyet Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen, Her hafta Salı günü SAÜ İlahiyat Fakültesi kantininde erkek öğrencilere yönelik düzenlenen “Çay Bahane Kantin Şöyleşileri” başladı. Etkinliğin bu seneki ilk konuğu ise, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay oldu.

Konuşmasında genel olarak darbe sürecine değinen Prof. Dr. Günay, dini istismar yoluyla hareket eden yapıların bir daha çıkmaması ve İslam’a zarar vermemesi için İlahiyat eğitimini almış bireyler olarak kendilerine önemli görevler düştüğünü belirtti. Bu anlamda İlahiyat Fakültesi öğrenci ve mezunlarının aynı zamanda doğru İslamiyet’i topluma aktarmak gibi büyük bir sorumluluğu üstlendiklerini hatırlattı.

05.10.2016 – YC