İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıfları Tanışma Toplantısı

26.09.2014

İlahiyat Fakültesi Hazırlık sınıfları tanışma toplantısı Hakkı Ekşi Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, genelde Sakarya Üniversitesi’ni ve özelde ise İlahiyat Fakültesi’ni emsalleri arasında öne çıkaran niteliklere değindikten sonra öğrencilerin Arapça dil eğitim konusunda verimli bir yıl geçirmeleri için bir takım tavsiyelerde bulundu. Daha sonra Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı başkanı, hazırlık sınıfında yapılan sınavlar, başarı şartları ve yöntemleri ile yurtdışı dil kursu hakkında genel bilgiler verdi. Ardından önceki senenin hazırlık sınıflarının farklı zaman dilimlerindeki fotoğraf karelerinden oluşan bir slayt gösterisi yapıldı. Slayt gösterisinden sonra da hazırlık sınıflarında ders verecek hocalar öğrencilerle tanışarak başarılı bir sene geçirmeleri için bazı tavsiyelerde bulundu. Program, önceki sene hazırlık sınıflarında dereceye giren öğrencilere hediye takdim edilmesi ile son buldu.

26/09/2014 – ST