İKAF’23 Hazırlık Çalıştayı Gerçekleştirildi

İKAF’23 Hazırlık Çalıştayı Gerçekleştirildi
28.11.2022
681
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nin (SAÜ) paydaşı olduğu “İç Anadolu Kariyer Fuarı” nın (İKAF’23) Hazırlık Çalıştayı 23 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşti. İKAF’23 ise bu yıl 1-2 Mart tarihlerinde Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen çalıştaya üniversitemizin yanı sıra tüm paydaş Üniversitelerin Rektörleri, Rektör Yardımcıları, Kariyer Birimi Yöneticileri, Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanları ve İŞKUR İl Müdürleri katıldı.

11 ilden toplam 20 üniversitenin yaklaşık 50 bin öğrencisini ve yüzlerce işletmeyi buluşturacak İKAF’23, eğitim ve iş hayatının aktörlerini bir araya getirerek öğrencilerin kariyeri için önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Hazırlık Çalıştayı kapsamında fuar süreci, fuarda yer alacak etkinlikler ve daha birçok konuda gelinen nokta ile ilgili ev sahibi üniversite tarafından bilgilendirme yapıldı. Çalıştay kapsamındaki toplantılarda fuara öğrenci ve işletmelerin katılımı, fuar süresince gerçekleştirilecek seminerler ve atölye çalışmaları gibi birçok etkinlikle ilgili paydaş üniversite temsilcileri karşılıklı olarak görüş ve önerilerini paylaşarak fuar sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Detaylı bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ


681 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.