IEEE Topluluğu Tanışma Toplantısı Gerçekleşti

IEEE Topluluğu Tanışma Toplantısı Gerçekleşti
05.10.2017
1.142
A+
A-

Sakarya Üniversitesi IEEE (Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) Öğrenci Topluluğunun tanışma toplantısı düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen ve Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin katıldığı toplantının başlangıcında, topluluğun genel tanımı yapılarak amacı ve hedefleri anlatıldı.

Toplantıda IEEE’nin New York merkezli, 160 ülkede 460 bin üyesi ve 85 bin öğrenci üyesi bulunan, ‘’İnsanlık için Teknoloji’’ sloganıyla yola çıkan, Türkiye’de de 4 bin üyeye sahip teknolojik ve teknik açıdan herkese faydalı olabilecek işler yapmayı amaçlayan dünyanın önde gelen teknoloji topluluklarından birisi olduğu bilgisi verildi.

IEEE Türkiye Computer Society Temsilcisi Sertan Deniz Saygılı, toplantıda yaptığı konuşmasında aile gibi olduklarını, topluluk sayesinde farklı üniversite ve ülkelerden yeni insanlar tanıma fırsatı yakaladığını anlattı.

Sakarya Üniversitesi’nde bulunan “Women in Engineering”, “Computer Society”, “Power and Energy Society”, “Communications Society” ve “Robotics and Automation Society” komitelerinin başkanı olan öğrenciler, diğer öğrencilere komiteleri tanıttılar. Amaçlarından, gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi düşündükleri hedeflerden bahseden öğrenciler, IEEE topluluğuna internetten veya sosyal medya hesaplarından katılım sağlanabileceğini söylediler.

05-10-2017 / EC


1.142 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.