Gök Gürültülü

Hürses (10.08.2012) :SAÜ’ye 14 Öğretim Görevlisi, 2 Uzman ve 4 Okutman Alınacak

10.08.2012

Sakarya Üniversitesi‘ne 14 öğretim görevlisi, 2 uzman ve 4 okutman alınacağı bildirildi. SAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sakarya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sakarya Meslek Yüksekokulu, Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu, Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu, Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokulu, Devlet Konservatuvarı. Akyazı Meslek Yüksekokuluna ve Eğitim Fakültesi’ne 1’er, Geyve Meslek Yüksekokulu, Arifiye Meslek Yüksekokulu ve Sapanca Meslek Yüksekokuluna 2’şer öğretim görevlisi alınacak. Ayrıca, işletme Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi’nde 1’er uzman. Akyazı Meslek Yüksekokulunda 1, Sapanca Meslek Yüksekokulumda 1 ve SAÜ Rektörlüğü’nde 2 okutman görevlendirilecek.

Hürses Gazetesi – 10 Ağustos 2012