Hürriyet Kampüs (23.10.2012) : Kitap Yazmak Delilik

23.10.2012

Kalem Kanseri adlı ilk şiir kitabını çıkaran Sakarya Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Buğrahan Aydın, kitap yazma konusunda karamsar. ‘Öğretmeninin verdiği kitap özeti ödevini bile internetten hazır indiren bir neslin parçasıyım. Biliyorum ki, bugünün Türkiye’sinde kitap yazmak, delilik. Yine de ben bir şeyler değiştirmek için, yeteneğimi zorlayabildiğim kadar yazdım. Kimse okuyarak bir şey kaybetmez. Kendi kitabımı dışında tutarak söylüyorum; okumak asla zaman kaybı olmaz. Okudum, okuyorum, okuyacağım’ diyor.

Hürriyet Kampüs Eki – 23 Ekim 2012