Hürriyet Kampüs (12.11.2012) : SMYO’da Sektör Buluşmaları

12.11.2012

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu, ‘Sektörle Buluşma Günleri’ kapsamında Dikey Geçiş Sınavı ve Gazetecilik alanında iki seminer düzenledi. Sakarya Yenigün Gazetesi Sorumlu Müdürü Müjdat Çetin’in konuk olduğu seminerin ardından, Akademiidea Dershanesi ve Tasarı Akademi Yayınları iş birliği ile düzenlenen seminerde Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Dikey Geçiş Sınavları’na hazırlıkları değerlendirildi. Basın ve Yayın Programı öğrencileriyle buluşan, Gazetecilik ve Habercilik Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Nalan Üstüntaş ve bölüm Öğretim Görevlisi Zülfükar Özçelik’in de hazır bulunduğu seminerde Sakarya’nın deneyimli gazetecilerinden Müjdat Çetin, mesleki birikimlerini paylaştı.

Hürriyet Kampüs Gazetesi – 12 Kasım 2012