Hürriyet Kampüs (08.01.2013): Öğrencilere Ödünç Notebook

08.01.2013

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ (SAÜ) lisans öğrencilerine ödünç verme sistemi ile 30 gün süre ile kullanmaları için 200 adet notebook satın alarak dağıtımına başladı.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas yaptığı açıklamada; ” Bilgisayarı olmayan öğrencilerimiz, üniversite içeresindeki bilgisayar laboratuvarlarmda ve kütüphane binasında 7 / 24 açık internet erişim salonumuzdan faydalanabiliyorlar. Bilgisayarı olmayan öğrencilerimizin okul dışında da bilişim teknolojilerinden faydalanmasını sağlamak üzere ödünç bilgisayar dağıtımı projesini başlattık. İlk etapta 200 adet taşınabilir bilgisayar satın alarak kütüphane binamızdan lisans öğrencilerine 30 gün süre ile ödünç vermeye başladık ” dedi.
Hürriyet Kampüs – 08.01.2013