Gök Gürültülü

Hürriyet İK (10.06.2012) : Üstün Yeteneklilere Eğitim Programı

10.06.2012

TÜBİTAK tarafından düzenlenen Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Yaratıcı Doğa Eğitimi için başvurular başladı. Eğitimlere katılmak isteyen öğrenciler, 1 Ağustos’a kadar www. esnera. com adresindeki başvuru formunu doldurarak, ustunyetenek@sakarya.edu.tr veya giftedtalentedturkey@gmail.com adreslerine gönderebilir. Programa katılacak öğrencilerin, 7’inci sınıfı bitirmiş ve resmi kurumlarca üstün yetenek tanısı konulmuş olması gerekiyor. Bilim ve Sanat Merkezi ya da herhangi bir üstün yetenek programında eğitim alan öğrenciler, kurumlarından alacakları resmi yazı ile başvuru yapabilirler. Başvurular arasından seçilecek 50 öğrenci eğitimlere katılabilecek. Öğrencilerin masrafları proje kapsamında karşılanacak. Program 23-30 Ağustos arasında Sakarya Üniversitesi’nde uygulanacak.

Hürriyet İK Eki – 10 Haziran 2012