Gök Gürültülü

Hürriyet Almanya (08.10.2012) : Kültürlerarası Diyalog Sergisi

08.10.2012

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin hazırladığı ‘Kültürlerarası Diyalog’ sergisi Berlin Başkonsolosluğunun himayesinde Türk Evin’de açıldı. Açılışa ev sahibi Başkonsolos Mustafa Pulat’ın yanısıra Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Nilgün Bilge olmak üzere sergide eserleri yer alan diğer öğretim üyeleri Prof. Hayriye Koç Başara, Mustafa Erden, Murat Ertürk, Neslihan Özgenç ve Didem Atış Özhekim katıldı. Başkonsolos Pulat, ‘Değerli sanatçılarımızın çalışmalarını kültürlerarası diyalog ve yakınlaşmaya en üst düzeyde katkıda bulunacağına inanıyorum’ dedi.

Hürriyet Almanya Gazetesi – 08 Ekim 2012