Hukuk Fakültesi Yeni Binasına Geçiyor

Hukuk Fakültesi Yeni Binasına Geçiyor
04.06.2015
2.271
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi yeni binasına kavuşuyor.

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü’nde geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Hukuk Fakültesi binasında çalışmalar, tamamlanma aşamasına geldi.

 Sakarya Üniversitesi’nde, tamamı çelik yapıdan oluşan Hukuk Fakültesi binası, 2015/2016 öğretim yılı güz döneminde faaliyete geçecek. 3750 metrekare alana kurulan fakülte binasında 250 kişilik dört sınıf ve 500 kişilik bir adet konferans salonu olacak.

Sakarya Üniversitesi’nin gerekli fiziki altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamlandığını söyleyen SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Geçen dönem Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz için sorun olan derslik problemini, yeni binaları ile çözüyoruz. Öğrencilerimiz, kendilerine söz verdiğimiz gibi, önümüzdeki yıl yeni binalarında, yeni dersliklerinde eğitim görecekler” dedi.

Sakarya Üniversitesi olarak kaynaklarının çoğunu araştırma ve sosyal mekânlara ayıracaklarını söyleyen Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Üniversitemiz son sekiz yılda ağırlıklı olarak eğitim alanlarına yatırım yaptı. Yapılan planlama ile bir yıl içinde bu kapsamda ihtiyaç büyük ölçüde tamamlanacak” diye konuştu.

04/06/2015 – MA


2.271 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.