Gök Gürültülü

Hoş Geldin Bebek Projesi

29.12.2015

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri, yeni doğan bebeklerle ilgili bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Sakarya Üniversitesi Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri SATSO’nun desteği ile yürüttükleri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yeni doğan bebeklere hoş geldin dedi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölüm Başkanı. Öğr. Gör. Yakup Köseoğlu ve Öğr. Gör. Servet Sezgin ile birlikte Sakarya Doğumevini ziyaret eden öğrenciler, doğumhane servisi sorumlusu Özlem Akıncı kontrolünde yeni doğum yapmış annelere, yeni yılda bebekleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dileyip hediye paketi ve gül vererek sevinçlerine ortak oldu.

Hastane personeli, hasta yakınları ve doğum yapan anneler, Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerine proje ile ilgili çok memnun olduklarını belirtti.

29.12.2015 – YC