Yağışlı

Herkes için Herhangi Biri Projesi Başladı

10.08.2015

Ulusal Ajans’ın desteği ile düzenlenen ‘Herkes için Herhangi Biri’ isimli proje Sakarya Üniversitesi’nde başladı.

AB Bakanlığı'na bağlı Ulusal Ajans'ın hibe desteğindeki Whoever for Everyone (Herkes için Herhangi Biri) adlı proje İtalya, Ermenistan, İngiltere ve Türkiye'den toplam 40 gencin bir araya gelmesiyle Sakarya Üniversitesi’nde düzenleniyor.

Etkinlik kendilerini ‘We Are’ olarak adlandıran Sakarya, Galatasaray, Hacettepe, Selçuk Üniversitelerinden oluşan 6 kişilik proje ekibinin koordinatörlüğünde düzenleniyor.

Yola çıkış sebebi; din, dil, ırk gibi ayrımcılığı yapılan unsurları bertaraf ederek dünya barışına katkı sağlamak ve çeşitli tabuları yıkmak olan proje kapsamında farklı workshoplar, oturumlar, flashmob, speakup, şehir turu, kültür gecesi ve bunlar gibi birçok aktivite düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik 14 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek.

10/08/2015 – YC