Yağışlı

Hazreti Peygamber’i Sanatla Anlatmak

17.04.2017

Sakarya Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 20-21 Nisan 2017 tarihleri arasında olan “Hazreti Peygamber’i Sanatla Anlatmak” isimli bir sempozyum düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan “Hazreti Peygamber’i Sanatla Anlatmak” isimli sempozyum, 20-21 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul ve Sakarya’da gerçekleştirilecek.

İki gün boyunca İstanbul ve Sakarya’da olmak üzere 5 farklı oturumda düzenlenecek olan sempozyumda, “Sinema ve Diğer Görsel Sanatlarda Hz. Peygamber”, “Geleneksel Türk-İslâm Sanatlarında Hz. Peygamber”, “Hazreti Peygamber ve Sanat”, “Türk Romanında Hz. Peygamber”, “Çocuk Edebiyatı ve Hz. Peygamber” ve “Türk Şiirinde Hz. Peygamber” konuları ele alınacak.

17/04/2017 – YC