Hayatınız Yağan Yağmur Gibi Bereketli Olsun

Hayatınız Yağan Yağmur Gibi Bereketli Olsun
29.06.2016
835
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yoğun yağış altında gerçekleştirildi. Törende konuşan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, yoğun yağış nedeni ile öğrencilerin bu mezuniyet törenini hiç unutmayacaklarını belirterek “Öğrencilerimizi ve siz çok değerli ailelerini sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Siz değerli öğrencilerimizin hayatı da inşallah burada yağan yağmur gibi bereketli olur” ifadelerini kullandı.

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 2015-2016 yılı mezuniyet töreni, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, SAÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Al, akademisyenler, öğrenciler ve velilerin katılımı ile SAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi’nin bu seneki mezunları ile birlikte 170 bine yakın mezun verdiğini ve yılda 15 bin civarında öğrencinin mezun olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Sakarya Üniversitesi, Türkiye’nin hem kamu hem de özel kuruluşlarında çok büyük bir yelpazeye sahip geniş bir ailesidir. Bugünde Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunları, bu aileye katıldı. Bu mezunlarımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Bütün öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

Ailelerin verdikleri emekleri unutmamaları gerektiği konusunda mezun öğrencilere tavsiyelerde bulunan Rektör Elmas, “Anne ve babanızı asla üzmeyin. Ailelerinizle ömür boyu mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yaşayın. Ömür boyu onlara saygıda ve sevgide kusur etmeyin. Bu da benim size tavsiyem olsun” ifadelerini kullandı.

Öğrencileri mezun etmenin onurunu birlikte yaşadıklarını belirten Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Al, “Bundan yaklaşık 4 yıl önce bize emanet etmiş olduğunuz kıymetli evlatlarınız, dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler ile birlikte, uluslararası yükseköğrenim standartlarına uygun bir eğitim aldılar” diye konuştu.

Öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Prof. Dr. Al, “Erdemli ve başarılı bir hayat, iyi bir kariyer temennisi ile hepinizi selamlıyorum. Umarım üniversitemiz ile olan ilişkilerinizi arttırarak devam ettirirsiniz. Mezuniyetiniz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Al ve Siyasal Bilgiler Fakültesi akademisyenleri tarafından takdim edildi.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı okul birincileri aynı zamanda Sakarya Üniversitesi birincileri olan Maliye Bölümü öğrencileri Serkan Aktaş ve Aylin Ersöz, duygu ve düşüncelerini törene katılanlar ile paylaştı.

Tören, Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerin keplerini fırlatması ile sona erdi.

29.06.2016 – YC
835 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.