Sisli

Habertürk (21.06.2012) : Prof. İşman’a Gurur Veren Adaylık

21.06.2012

Sakarya Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aytekin İşman,  ABD’de en başarılı yabancı öğretim üyesi olarak aday gösterildi. Seçimi yapacak olan kurum, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İşman’ın finale kaldığını açıkladı.  Prof. Dr. İşman, genel koordinatörlüğünü yaptığı Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı, Uluslararası Eğitimde Yeni Ufuklar Konferansı, Uluslararası Bilim, Teknoloji ve Mühendislik Konferansı ve Ulus lararası Uzaktan Eğitim Konferansı ile dünyada SAÜ’nün ve Türkiye’nin ismini tanıtarak çeşitli çalışmalarda bulundu.

Habertürk Gazetesi – 21 Haziran 2012