Haber Trafiğinde 8’inci Olduk

04.07.2014

Interpress tarafından hazırlanan ‘Haber Karnesi’nde Sakarya Üniversitesi ilk 10’da yer aldı.

Medya takip ajansı Interpress tarafından yapılan araştırmaya göre Sakarya Üniversitesi, 2014 yılının ilk yarısında üniversitelerin yazılı basında çıkan haber sayılarına göre 8’inci sırada yer aldı. Sakarya Üniversitesi, bu sonuçla yılın ilk yarısında devlet üniversiteleri arasında hakkında en çok konuşulan 10 üniversite arasında yer aldı.

150’yi aşkın devlet ve vakıf üniversitesi hakkında toplam 233 bin 294 haberin yayınlandığı bildirilen araştırmada, sonuçların ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile derginin tek tek incelenerek belirlendiği açıklandı.

04/07/2014 – ST