Güzel Sanatlara Teşekkür Belgesi

14.10.2015

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas GİT Team Ekibine teşekkür belgesi verdi.

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan üniversite tanıtım videolarında görev alan akademisyen ve öğrencilere Rektör Elmas teşekkür belgesi takdim etti.

SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu ile birlikte Görsel İletişim Tasarımı bölümünü ziyaret eden Rektör Elmas, Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Suzan Orhan’dan, kurulacak öğrenci ajansı hakkında bilgi aldı.

15/10/2015 – MA