Rüzgarlı

Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Mezuniyet Sevinci

30.06.2014

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 2013-2014 dönemi mezunlarını verdi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir törenle diplomalarına kavuşan öğrenciler, sevinçlerini aileleriyle ve öğretim üyeleriyle paylaştı. Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Üniversite bir motivasyonun başladığı yer. Mezuniyetten sonra da sürekli bir değişim, kendinizi yenileme, dönüştürme içerisinde olun. Hepinize bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum” dedi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu ise konuşmasında, öğrencilere her koşulda kendisini ifade edebilen, her alanda ilgisini yoğunlaştırabilen bireyler olarak hayatlarına devam etmeleri tavsiyesinde bulundu. Prof. Dr. Dellaloğlu, “Hepinizi bu süreçteki başarılarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Konuşmaların ardından fakülte birincisi Nagihan Hilal Çavdaroğlu’na ödülünü Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas verdi. Bölüm birincilerinin de ödüllerini almasının ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevinçlerini yaşadılar.

30/06/2014 – ST