Günboyu (26.08.2013):Avrasya Matematik Bilimleri Konferansı Başlıyor

26.08.2013

“2. Uluslararası Avrasya Matematik Bilimleri ve Uygulamaları” Konferansı, 26-29 Ağustos tarihlerinde Bosna Hersek’de yapılacak. Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Türk Dünyası Matematikçiler Birliğince düzenlenen konferansta, matematik bilimleri ve uygulamalarının gelişimine katkıda bulunulması, dünyanın dört bir yanındaki matematik topluluğunu, disiplinler arası araştırmacıları, eğitimcileri, matematikçileri, istatistikçileri ve mühendislerin bir araya getirilmesi amaçlanıyor.

Günboyu Gazetesi – 26.08.2013