Rüzgarlı

Görsel Tasarımda Ses Uygulamaları

22.10.2015

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Görsel Tasarımda Ses Uygulamaları’ isimli çalıştayda, öğrenciler görsel tasarımda ses uygulamaları konusunda bilgilendirildi.

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından film atölyesinde gerçekleşen çalıştaya, Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü Öğr. Gör. Burçin Aktütün konuşmacı olarak yer aldı.

Sesin ve filmin apayrı disiplinler gerektirdiğini vurgulayan Burçin Aktütün, film atölyesi ve fotoğraf atölyesi öğrencilerine, görsel tasarımda ne tür ses uygulamalarının kullanıldığı, ses efektlerinin nasıl düzenlendiğini ve film müziklerinin ne şekilde tasarlandığı konularıyla ilgili bilgilendirici bir atölye çalışması gerçekleştirdi.

Konservatuar ve Güzel Sanatlar Fakültesinin ortak çalışmalar yapması gerektiğini belirten Aktütün, etkinliğin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

22/10/2015 – EU