Gök Gürültülü

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerine Ödül

27.12.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik ve Reklam Atölyesi öğrencileri Tugay Arıcı ve Taner Tarık, Reklamcılar Derneği öncülüğünde, Reklamcılık Vakfı tarafından Yapı Kredi Play desteğiyle düzenlenen Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’na hazırladıkları çalışma ile üçüncülük ödülünü kazandı.

7-12 yaş aralığındaki çocukların robotik programlama ve kodlamaya olan ilgilerini arttırma amaçlayan yarışma için “Geleceğine Işık Tut!” temalı altı saniyelik bir reklam filmi (bumper ad) hazırlandı.

Ödül Töreni ilerleyen günlerde Antalya’da yapılacak.

27.12.2018 – YC