Girişimcilik Eğitimi Kursiyerlerine Sertifika Verildi

Girişimcilik Eğitimi Kursiyerlerine Sertifika Verildi
10.01.2014
868
A+
A-

Sakarya Üniversitesi – KOSGEB işbirliği ile düzenlenen ‘Girişimcilik Eğitimi Programına’ katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

2013 yılı içerisinde düzenlenen 7 farklı Girişimcilik Eğitim Programı ile birlikte, Girişimcilik Eğitimi Programına’ katılan kursiyerlere sertifikaları verildi. Rektörlük senato salonunda gerçekleştirilen sertifika takdim törenine SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Üstel, KOSGEB Sakarya Bölge Müdürü İsmet Yılmaz ve kursiyerler katıldı. 2013 yılı içerisinde,

Yükseköğretim kurumları tarafından örgün eğitim kapsamında verilen girişimcilik derslerinin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, Mühendislik Fakültesi’nden 9 bölüm 19 sınıf, İşletme Fakültesinden 3 bölüm 5 sınıf, Teknoloji Fakültesi’nden 1 bölüm olmak üzere toplam 13 bölümde açılmış olan Girişimcilik dersleri, Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı kapsamına alındı.

Bu kapsamda Mühendislik Fakültesinde 749, İşletme fakültesinde 143, Teknoloji fakültesinde 41 olmak üzere toplam 933 öğrenci ‘Girişimcilik’ dersini seçti. Dönem sonunda dersi başarı ile tamamlayan öğrencilere ise Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi verildi. Bu sertifika ile beraber iş kurmak isteyen öğrenciler, KOSGEB Yeni Girişimci Desteğinden faydalanabilecek.

10/01/2014 – YC


868 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.