Girişimcilere Destek

Girişimcilere Destek
25.08.2015
639
A+
A-

ADAPTTO-Teknoloji Transfer Ofisi Girişim Atölyesi’nin her yıl düzenlediği Girişimcilik Kampı başvuruları başladı.

Girişimcilik ekosistemini güçlendirmek ve Sakarya Üniversitesi’nde girişimciliği yaygınlaştırmak adına bu yıl 2.si düzenlenen Girişimcilik Kampı başvuruları www.girisimatolyesi.net sitesi üzerinden alınmaya başlandı.

ADAPTTO-Teknoloji Transfer Ofisi bünyesinde bulunan Girişim Atölyesi tarafından Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin inovatif ve Ar-Ge tabanlı iş fikirlerini desteklemek amacıyla, SAÜ Kırkpınar Uygulama Oteli’nde 1-4 Ekim tarihleri arasında Girişimcilik Kampı düzenlenecek. İnovatif tabanlı iş fikri olan girişimci öğrenciler seçilerek, fikirlerinin ticarileştirme boyutu kazanmaları ve fikirlerin satışa hazır hale getirileceği kampta, alanında uzman ve deneyimli eğitmenler tarafından fikir üretimi, proje döngüsü, takım çalışması, iş planı ve bireysel motivasyon eğitimleri verilecek.

Sadece Sakarya Üniversitesi lisans öğrencileri başvuru yapabileceği Girişimcilik Kampına, 30 girişimci öğrenci katılabilecek. Başvuralar 29 Eylül 2015 tarihinde saat 17.00’a kadar alınmaya devam edecek.

Kampa katılmaya hak kazanan öğrenciler, 30 Eylül’de ise www.girisimatolyesi.net sitesi üzerinden yayınlanacak.

25/08/2016- MA


639 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.