Geyve Belediyesi ile GİT Arasında İşbirliği

08.03.2018

Geyve Belediye Başkanlığı ve SATSO Kadın Girişimciler Kurulu’nun birlikte yürüttüğü Geyve Bölgesindeki Kadınların İstihdamı Projesi kapsamında kurulacak “Yöresel Ürünler Üretim Merkezi” çalışmalarında, Sakarya Üniversitesi STMF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü katkı sağlayacak.

6 Mart Salı günü Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, belediye encümen üyeleri ve SATSO Kadın Girişimciler Kurulu’nun katıldığı toplantıda, ikinci sınıf öğrencilerinin hazırladığı görsel kimlik tasarımlarının sunumu yapıldı. Alınan geri bildirimler sonucunda, Geyve Belediyesi’nin “Yöresel Ürünler Üretim Merkezi”ndeki ürünlerin markalandırma çalışmaları, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından yapılacak.

Proje, Reklam dersi kapsamında Okt. Gökçe Erinç Büyükşengür ve Yrd. Doç. Murat Ertürk tarafından koordine ediliyor.

08.03.2018 – YC