Genel İngilizce Kurs Kayıtları Başladı

Genel İngilizce Kurs Kayıtları Başladı
20.02.2023
1.237
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAÜSEM) ve SAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu iş birliğiyle düzenlenen “Genel İngilizce” kurs kayıtları başladı.

Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) kriterlerine göre A1-A2-B1-B2 seviyelerinde düzenlenen Genel İngilizce Dil Eğitimi Programları hafta sonları yüz yüze ve çevrimiçi yapılması planlanıyor. Kurslarda başarı gösteren öğrenciler aldıkları sertifikaları Erasmus+ ve Erasmus Staj başvurularında kullanabilecekler.

Kursa son kayıt tarihi 22 Şubat 2023 olarak belirlenmiş olup, Seviye Belirleme Sınavı 25 Şubat Cumartesi günü yapılacak.

Genel İngilizce Eğitimi Programları, kursiyerlerin dört temel dil becerisini geliştirebilmeleri ve yabancı kurum ve kişilerle gerek sözlü gerekse yazılı iletişimi en doğru şekilde yapabilmeleri için tasarlanmış olup görsel ve işitsel içerikle zenginleştirilmiştir. Dil öğretimi konusunda çağdaş yaklaşımları ve eğitim teknolojilerini yakından takip eden alanında uzman öğretim kadrosunun misyonu kursiyerlere sabır, zaman ve gayret gerektiren dil öğrenme serüvenlerini eğlenceli ve kolay hale getirmek ve rehberlik etmektir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

 


1.237 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.