Geleceği Yazanlar

Geleceği Yazanlar
21.02.2018
1.839
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Üniversite Sanayi İşbirliği Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Geleceği Yazanlar’ isimli bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Üniversite Sanayi İşbirliği Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Geleceği Yazanlar’ isimli etkinliğe ShiftDelete.net kurucusu Hakkı Alkan, yazılım geliştiricisi Fatih Kadir Akın ve Mikro Yazılım Genel Müdürü Alpaslan Tomuş konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmasında 24 yıldır yazılım sektörü içerisinde olduğunu belirten Alpaslan Tomuş, “Türkiye de yazılım sektörüne baktığınız zaman 35 senelik bir geçmişi var ve ben 24 senedir bu işin içindeyim. Şans eseri ben üniversite 2’nci Sınıfta micro yazılımda staja başladım. Bana sadece akbil verdiler. Sadece otobüs parasına ben işe başladım. Sadece iş öğrenmek için. Orada kendimi geliştirdim ve bilgisayar kullanmayı öğrendim” dedi.

SAÜ’lü öğrencilere iş hayatı hakkında bilgiler veren Tomuş, öğrencilere yabancı dil konusunda kendilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

ShiftDelete.net kurucusu Hakkı Alkan ve yazılım geliştiricisi Fatih Kadir Akın iş hayatındaki deneyimlerini öğrencilere aktardı.

21.02.2018 – YC


1.839 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.