“Fikir ve Tasarım Yarışması”

19.04.2017

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sakarya İl Müdürlüğü işbirliği ile “Fikir ve Tasarım Yarışması” düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sakarya İl Müdürlüğü işbirliği ile “Verimlilik” teması ile düzenlenen yarışmaya önlisans ve lisans öğrenci 23 Nisan 2017 tarihine kadar başvurabilecek.

Fikrini bildir; ödülünü kap

1.liğin dizüstü bilgisayar ve 2. ve 3.’lüğün ise tablet bilgisayarlar ile ödüllendirileceği yarışma ile ilgili detaylı bilgi için; Teknoloji Fakültesi web sayfası (tf@sakarya.edu.tr) ziyaret edilebilir.

Sonuçlar 25 Nisan’da Sakarya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi web sayfalarından ilan edilecek olup, sunulan çalışmalar özgün değer, yaygın etki, katma değer ve yapılabilirlik gibi kriterler doğrultusunda bir jüri tarafından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda belirlenen ve ilk üçe giren öğrencilerimize hediyeleri, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde Verimlilik Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte takdim edilecektir.

19.04.2017 – YC