Ferizli MYO’da Madde Bağımlılığı Semineri

17.05.2014

Sakarya Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu’nda Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucu ile Mücadele Semineri düzenlendi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen seminerde, öğrencilere madde bağımlılığının başlangıcı, ilerleyişi ve sonuçları hakkında bilgiler aktarıldı.

Madde bağımlılığının kullanıcıya ve çevreye nasıl yansıdığının anlatıldığı seminerde, bağımlılık nedeniyle ortaya çıkan zararlar örneklerle dile getirildi. Öğrenciler, görsel temalarla da vurgulanan bu örnekler sayesinde konu hakkında önemli bilgiler edinirken, seminerin kendileri açısından çok faydalı geçtiğini belirttiler.

17/05/2014 – ST