Ferizli Meslek Yüksekokulu’nda İş Arama Teknikleri Anlatıldı

23.05.2014

Sakarya Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen seminerde ‘İş Arama Teknikleri’ anlatıldı.

Ferizli MYO’da düzenlenen seminere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanı Gökhan Güner konuşmacı olarak katıldı. Güner seminerde öğrencilere, KOSGEB’in proje aşamasındaki girişimcilere verdiği destekler, işsizlik maaşı hangi şartlarda ne tutarda olacağı, İŞKUR’un düzenlediği kurslar, eğitim ve sertifika programlarına katılmanın gerekliliği, cv hazırlama teknikleri ve işverenin çalışanlardan beklentileri gibi konularda bilgiler verdi.

Etkinlik soru cevap bölümü ile devam etti.

23/05/2014 – ST