Fen-Edebiyat Fakültesi’nde Devir Teslim

26.02.2014

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Yılmaz Daşcıoğlu getirildi.

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Öztürk, görevini Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yılmaz Daşcıoğlu’na devretti.

SAÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığında düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile Fakülte Bölüm Başkanları katıldı. Törende bir konuşma yapan Prof. Dr. Elmas, bir üniversitenin evrensel göstergelere uyması durumunda başarılı olmamasının mümkün olmadığını ifade ederek, “Yeni dönemde Fen-Edebiyat Fakültesi’nin başarısının devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

26-02-2014 / ST