Farklı Renkler, Farklı Kültürler

24.03.2017

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından yabancı uyruklu öğrencilerin de katılımları ile 23 Mart Perşembe günü “Farklı Renkler Farklı Kültürler” isimli bir etkinlik düzenlendi.

Etkinlik, Deneysel, Biyoteknolojik, Klinik ve Stratejik Sağlık Araştırmaları Derneği’nin İçişleri Bakanlığı’ndan almış olduğu “Bilinçli ellerle Nitelikli sağlık turizmi ve Mülteci Sağlığı” proje kapsamında kültürlerin tanıtımı başlığında körfez ülkeleri, Suriye, Azerbaycan, Avrupa ve Doğu Avrupa ülkelerinin cografyasi/kültürü, toplumsal yaşam ve yemek alışkanlıkları konularında seminerler planlandı.

Bu kapsamda Sağlık Hizmetleri MYO’da farkli ülkelerden öğrenciler tarafından kendi ülkeleri, ülkelerinin kültür, yeme içme alışkanlıkları ve coğrafyasını tanıtıldı.

Katılımcılara SAÜ Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü ve Proje Koordinatörü Doç. Dr. Selma Altındiş tarafından teşekkür belgesi verildi.

24.03.2017 – YC