Farabi Başvuru Duyurusu

22.02.2013

2013/2014 Akademik Yılı Farabi Başvuruları 25 Şubat – 18 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacak.

2013/2014 Akademik Yılında Farabi Değişim Programına katılacak olan öğrenciler başvurularını, 25 Şubat – 18 Mart 2013 tarihleri arasında www.farabi.sakarya.edu.tr adresi üzerinden başvurularını yapabilecekler.

İnternet üzerinden alınacak olan başvurular için, OBİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

1-) Örgün eğitim verilen yükseköğretim programlarının ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora kademelerine kayıtlı öğrenci olması.

2-) Ön lisans ve lisans öğrencilerinin genel akademik not ortalamasının en az 2.0/4, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin ise en az 2.5/4 olması.

3-) Öğrencinin akademik ortalamasının 2,0 üzerinde olması durumunda, geçmiş öğrenim dönemlerinde alıp tekrar etmek durumunda kaldığı dersler, öğrencinin başvuru hakkını engellemez.

Ayrıntılı bilgi için Aşağıdaki Linke Tıklayınız…

FARABİ

22/02/2013 – //