Fakültesine Yeni Bir Kütüphane Kazandırdı

Fakültesine Yeni Bir Kütüphane Kazandırdı
14.06.2015
1.079
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, akademisyenler ve mezun öğrencilerin yakınları katıldı.

Törenin ilk konuşmasını gerçekleştiren dönem birincisi Merve Kömürcü,  mezun olan arkadaşlarına meslek yaşamlarında başarılar diledi. Konuşmasında sağlık şehitlerini anan Kömürcü, görevleri başında öldürülen ve darp edilen sağlık çalışanlarına uygulanan şiddeti kınadıklarını söyledi. SAÜ Tıp Fakültesi binasında kütüphane eksikliğine vurgu yapan Kömürcü, kendilerinden sonra gelecek öğrencilerin rahat ders çalışacakları yeni bir kütüphane ve araştırma yapacakları fiziki şartların yenilenmesi talebinde bulundu.

Törende konuşan SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, “Türkiye’nin en önemli Tıp Fakültelerinden birinden mezun olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hekimlik hayatlarında başarılar diliyorum. Türkiye’de ki bir çok üniversitenin aksine akademisyen- öğrenci oranına bakıldığı zaman her öğrencimize 4-5 hoca düşüyor. Buda eğitimimizde ki kalite ve başarıyı yükseltiyor” dedi.

Rektör Elmas, müjde verdi

Mezun olan öğrencilere mesleki yaşamlarında başarılar dileyen SAÜ Rektörü Porf. Dr. Muzaffer Elmas, dönem birincisinin konuşmasına atıfta bulunarak Tıp Fakültesi’ne yeni bir  kütüphane ve çalışma alanı yapılacağının müjdesini verdi.

Kömürcü’ye, “Tıp Fakültesi’ne yeni bir kütüphane kazandırdın” diyen Porf. Dr. Elmas, çalışmaların en kısa zaman içinde başlayacağını söyledi.

Prof. Dr. Oğuz Karabay mezun öğrencilere hekimlik yemini ettirdi. Dönem birincisi Merve Kömürcü’nün mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından, kep atma töreni ile program sona erdi.

14/06/2015 – MA 
1.079 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.