Gök Gürültülü

Eski Bakan Dinçer Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin Açılış Dersine Katılacak

29.09.2016

Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Açılış Dersini yapmak üzere Sakarya’ya geliyor.

Milli Eğitim ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıkları ve Başbakanlık Müsteşarlığı görevlerinde bulunmuş olan İstanbul Şehir Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Dinçer, SAÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Açılış Dersine katılacak.

Dinçer, 30 Eylül’de saat 10.30’da Hukuk Fakültesi Sebahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan programda “Türkiye’de Değişim Yapmak Neden Bu Kadar Zor?” başlıklı bir konuşma da yapacak.

29-09-2016 / ST