ERC Projeleri Bilgilendirme Eğitimi Düzenlenecek

16.05.2023

Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı tarafından, 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 14.30’da ERC Projeleri Bilgilendirme eğitimi gerçekleştirilecek.

Avrupa’nın en prestijli araştırma kurumu olan Avrupa Araştırma Konseyi (European Research Council, ERC) tarafından verilen “Advanced Grant” araştırma desteğini “Popülizm Çağında Yerlilik, İslamofobizm ve İslamizm: Avrupa’da Sosyo-Ekonomik ve Politik Olanın Kültürleştirilmesi ve Dinselleştirilmesi” isimli projesiyle kazanmış olan  İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi ve Avrupa Birliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayhan Kaya, ERC projeleri konusunda bilgilendirme ve deneyim paylaşımı yapacak.

Katılım kaydı oluşturmak için TIKLAYINIZ.