Gök Gürültülü

Enerji Petrol ve Gaz (19.01.2013): Shell Eco-Marathon Aracına Büyük İlgi

19.01.2013

Shell Ecomarathon’a her yıl Türk öğrenciler de katılıyor. 28’incisi, 2012 yılında Hollanda’nın Rotterdam şehrinde ilk kez bir sokak parkurunda düzenlenen organizasyonda, 21 ülkeden lise ve üniversite öğrencilerinin oluşturduğu 192 ekip arasında 11 Türk takımı da yarışlarda yer aldı. Yarışmaya Türkiye’den Yıldız Teknik Üniversitesi, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi, Sakarya Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi takımları katıldı. 29. Shell Ecomarathon Avrupa etkinliği 15-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Rotterdam’da gerçekleştirilecek.

Enerji Petrol Gaz – 19.01.2013