Eğitimde Dünyada İlk 500’deyiz

06.07.2014

ODTÜ bünyesindeki URAP Araştırma Laboratuvarı tarafından yayınlanan rapora göre, Sakarya Üniversitesi Eğitimde Türkiye’de 3’üncü, Dünyada ise 430’uncu sırada yer aldı.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsü bünyesinde 2009 yılında kurulan URAP (University Ranking by Academic Performance) Araştırma Laboratuvarı, yükseköğretim kurumlarını akademik başarıları doğrultusunda değerlendirdiği bir rapor yayınladı.

URAP tarafından http://tr.urapcenter.org/alan_siralamasi/field.html adresinde yayınlanan rapora göre eğitim  alanında başarı sıralamasında Sakarya Üniversitesi Türkiye’de 3’üncü,  Dünyada ise 430’ uncu sırada yer aldı.

06/07/2014 – SCA