Eğitim Fakültesi’nden Kitap Fuarı Gezisi

Eğitim Fakültesi’nden Kitap Fuarı Gezisi
12.11.2015
968
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından 8 Kasım Pazar günü İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’na bir gezi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci Temsilciliği tarafından Türkçe Eğitimi Bölümü önderliğinde 8 Kasım Pazar günü İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’na bir gezi düzenlendi.

SAÜ Eğitim Fakültesi tarafından tahsis edilen araçlar ile kitap fuarına giden öğrencilere Türkçe Eğitimi Bölümü Arş. Gör. Tuğba Demirtaş ve Arş. Gör. Gökhan Haldun Demirdöven eşlik etti.

Bu yıl 34’ncüsü düzenlenen Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’na Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü, Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümlerinden toplamda 130 öğrenci katıldı. Öğretmen adayı öğrenciler, hazırladıkları kitap listelerindeki kitapları satın alma, Türkiye genelinde bulunan birçok yayınevinin standını ziyaret etme ve farklı türde kaleme alınan bir çok kitapla tanışma imkanı buldu.

Okuma alışkanlığını geliştirme, ilgi duyduğu alanlarda yeni kitaplarla buluşma ve yazarlarla tanışıp yeni ufuklar kazanmak için fuarın önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Eğitim Fakültesi öğrencileri, geziden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Fuar, 15 Kasım Pazar günü saat 19.00’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

12.11.2015 – EF
968 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.