Eğitim Fakültesi Dekanları Eskişehir’de Toplandı

Eğitim Fakültesi Dekanları Eskişehir’de Toplandı
02.06.2015
858
A+
A-

Eğitim Fakültesi Dekanları Konseyi (EFDEK) 30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Eskişehir’de toplandı.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan’ın da katıldığı Eğitim Fakültesi Dekanları Konseyi (EFDEK) Eskişehir’de toplandı.

Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Eğitim Fakültelerinin güncel sorunları, geleceğe yönelik plan ve programları Eğitim Fakültesi Dekanları tarafından etraflıca değerlendirildi.

Eğitim Fakültelerinin farklı sorunlarının ele alındığı toplantının, oldukça yararlı bir etkileşim, paylaşım toplantısı olduğunu belirten Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, bundan sonra buna benzer toplantı ve çalıştayların yılda en az bir defa yapılarak sonuç ve raporların kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.

Prof. Dr. Karahan, SAÜ Eğitim Fakültesi olarak akredite çalışmalarının Amerika Birleşik Devletleri’ndeki uluslararası bir kuruluş olan Council of Accreditation of Educator Preparation (CAEP) ile görüşmelerin sürdüğü ve Türkiye’de akredite edilen ilk Eğitim Fakültesi olma hedeflerinin devam ettiğini söyledi.

02/06/2015 – YC


858 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.