Eğitici Araç – Gereç Sergisi Açıldı

13.05.2015

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “IV. Geleneksel Eğitici Araç – Gereç Sergisi” açıldı.

Yüksekokul bahçesinde düzenlenen sergide yer alan, Çocuk Gelişimi programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Azmi Bayram İlbay ve Öğr. Gör. Özlem Aslan Bağcı’nın katkılarıyla, program öğrencilerinin hazırlamış olduğu eğitici oyuncaklar ile Öğr. Gör. Dr. Yasemin Yıldız’ın Meşguliyet Terapisi dersinde hazırlattığı materyaller, ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgiyle incelendi.

Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Arslan destekleriyle 13 Mayıs Çarşamba günü açılan sergi, müzik ve ikramlar eşliğinde şenlik havasında geçti.

13/05/2015 – ST