Dünyaca Ünlü Tasarımcı Üniversitemizde

26.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu (ULİT) tarafından düzenlenen “İşinizi Şansa Bırakmayın” söyleşisine dünyaca ünlü Tasarımcı Şafak Cak konuk oldu.

Konuşmasına yaptığı büyük projeleri anlatarak başlayan Şafak Cak iş hayatında edindiği bilgi ve tecrübeleri aktardı. Cak, çalıştığı firmalarda edindiği tecrübelerle geldiği noktaların hikâyesini anlatarak kendisini dekorasyon ve tasarıma iten nedenler hakkında bilgi verdi.

Yaptığı işlerden sonra bir Türk dergisinin kapağına çıktığını ve bu sayede ünlendiğini belirten Cak New York Times gazetesinde röpörtajının yayınlanmasının ardından hayatının dönüm noktalarından birini yaşadığını ifade etti. Paris Hilton’a masa tasarlamasıyla yurtdışında ünlenmeye başladığını aktaran Cak öğrencilere “Bir şey başarmak istendiğinde kesinlikle başarılabilir, yeter ki arzu edin.” mesajını verdi.

Haber-Fotoğraf: Furkan Özcan-Ahmet Doğan