Dünya Kadınlar Günü’nde Karanfil Dağıttılar

09.03.2017

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Sakarya Üniversitesi’nde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Esentepe Kampüsü’nde karanfil dağıtma etkinliği düzenledi.

İnsan Kaynakları ve Kariyer Kulübü öğrencileri, kampüs içerisinde hazırlamış oldukları “#8MartİKK” hashtagli karanfil dağıtma programıyla büyük bir ses getirdi. Öğrenciler kampüs içindeki birçok fakültede sevgiyi ifade eden kırmızı renkte karanfiller dağıtırken, etkinliğe Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas başta olmak üzere akademisyenler, idari personeller ve öğrenciler de katıldı.

Oldukça renkli ve eğlenceli geçen etkinlikte katılımcılar dağıtılan karanfillerle bol bol fotoğraf çektirdiler.

09-03-2017 / ST