Dünya Kadınlar Günü Kokteyli

13.03.2014

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen bir kokteyl ile kutlandı.

SAÜ Personel Lokali’nde düzenlenen kokteyle Vali Mustafa Büyük’ün eşi Emine Hayriye Büyük, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın eşi Nadire Elmas, Sakarya’da görevli bürokratların eşleri, üniversite akademik ve idari bayan personeli ile bay personelin eşleri katıldı.

SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken’in, SAÜ Öğretim Görevlisi Servet Sezgin’in koordinatörlüğünde düzenlenen “kadın” temalı fotoğraf sergisinin açılışını yaptığı kokteyl, Ferizli Meslek Yüksekokulu mezunlarının düzenlediği ve sunduğu defile programı devam etti.

Genel Sekreter Yrd. Reyhan Yıldırım ve Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Zuhal Erol’un koordinasyonunda gerçekleştirilen kokteylde, SAÜ Devlet Konservatuvarı mezunları, katılımcılara müzik ziyafeti verdi.

13/03/2013 – ST