Dr. Öğr. Üyesi Tauseef Ahmad COST Aksiyonuna Kabul Edildi

12.06.2024

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Tauseef Ahmad,  COST- CA22122 aksiyonuna çalışma grubu üyesi seçildi.

SAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Coğrafya Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Tauseef Ahmad, COST –  ‘CA22122 – Rethinking the Blue Economy: Socio-Ecological Impacts and Opportunities (RethinkBlue)’ aksiyonuna çalışma grubu üyesi olarak seçildi.

COST –  ‘CA22122 aksiyonu Mavi Ekonomi ve Avrupa toplumlarını etkileyen ilgili politikalar çerçevesinde iklim değişikliği, teknolojik ilerleme ve küreselleşme nedeniyle kıyı popülasyonları üzerindeki etkiyi ele alıyor.

Doğal tehlikeler ve iklim değişikliği konusunda uzmanlığa sahip olan Dr. Öğr. Üyesi Tauseef Ahmad, Çevrimiçi/çevrimdışı toplantılar, araştırma atölyeleri, seminerler, eğitimler ve konferanslar aracılığıyla Mavi Ekonominin araştırmacıları ve paydaşları arasında bilgi ve kapasite geliştirmenin paylaşılmasıyla çalışma grubuna katkıda bulunacak.