Down Sendromu’na Farkındalık

24.03.2015

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrenci tarafından Down Sendromlular Günü etkinliği düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri tarafından 21 Mart Cumartesi günü, Sakarya’da hizmet veren özel bir rehabilitasyon merkezinde ‘Down Sendromlular Günü’ etkinliği düzenlendi. Down Sendromlu ve engelli çocuklar, velilerinin ve özel eğitmenlerinin eşliğinde düzenlenen etkinlikte,  canlı müzik, boyama vb. aktivitelere de yer verildi.

Rehabilitasyon merkezi çalışanları ve Sosyal Hizmet Bölüm öğrencilerinin işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, Down Sendromlu ve engelli çocuklar doyasıya eğlendi.