Dokuzsütun (29.09.2012) : SAÜ Kütüphanesi 7 Gün 24 Saat Açık

Dokuzsütun (29.09.2012) : SAÜ  Kütüphanesi 7 Gün 24 Saat Açık
29.09.2012

Sakarya Üniversitesi kütüphanesi 7 gün 24 saat öğrenci, akademisyen ve üniversite dışından gelen araştırmacılara açık tutuluyor. Öğrencilerin ders dışı boş zamanlarını kütüphanede geçirmeleri, kitap ve internete zaman sınırlaması olmadan ulaşmalarını amaçlayan SAÜ, bu doğrultuda kütüphanesini 7 gün 24 saat açık tutuyor. Özellikle öğrencilerin geç saatlere kadar ders çalışmak için yoğun olarak kullandığı Merkez Kütüphane’de ders çalışma ortamıyla birlikte bilgisayar laboratuvarı, kablosuz internet erişimi bulunuyor.

Dokuzsütun Gazetesi – 29 Eylül 2012