Dokuz Sütun (02.05.2013): 41 Ülkenin Öğrencileri Kültürünü Tanıttı

02.05.2013

Uluslararası Öğrenci Derneği Federasyonunca Sakarya’da düzenlenen “6. Uluslararası Öğrenci Buluşmaları” etkinliğinde 41 ülkeden eğitim amacıyla Türkiye’ye gelen yabancı öğrenciler, açtıkları standarda kültürlerini tanıttı. Kent Meydanı’nda dün başlayan etkinliğe Sakarya üniversitesinde eğitim gören Filistin, Azerbaycan, Suriye, Kırgızistan, Filistin, Somali, Yemen, Ruanda gibi çeşitli ülkelerden öğrenciler katıldı. Yöresel kıyafetler giyen öğrenciler, açtıkları standarda kültürlerine ait müzik aletleri, oyuncaklar, bayraklar ve kıyafetleri sergiledi.

Dokuz Sütun Gazetesi – 02.05.2013