Sisli

Doktora Öğrencilerine Yönelik Proje Yazma Kursu

30.01.2015

Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nün düzenlediği Proje Yazma Kursu devam ediyor.

SAÜ Fen Bilimleri Enstitüsü doktora öğrencilerine yönelik organize edilen Proje Yazma Kursu, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğursoy Olgun ve Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Osman Kurt’un moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Toplam 30 saat sürecek olan proje eğitim programının ikinci gününe ise 27 doktora öğrencisi katıldı.

Program ile doktora öğrencilerinin uzmanlık alanları ile ilgili dış kaynaklı proje fonlarına proje teklifi hazırlayarak sunabilmeleri hedefleniyor.

30/01/2015 – ST